Ny häst

Familjen Persson har blivit med HÄST, en stor sak som är ca 172 cm i manken. En vacker herre, fux med bred bläs som går ner över mulen och under hakan, vita strumpor bak och höger framben är vitt på framsidan bara. Denna häst lyssnar till namnet Optimist.
Detta är första egna hästen och som alla vet har man två hästar kräver det två av allt, det finns inget som de kan samsas om Papaya är 158 i manken och Optimist betydligt större det är bara att köpa nytt. Några täcken fick vi med vid köpet.
Vi måste även göra en del justeringar med släpet, han vill inte åka i vår, så vi fick låna säljarens släp för att få hem honom. Skall prova med att ta bort mellanväggen först, han vill åka brett nämligen.
Har lite kramp i magen, är han rätt häst? Det kan endast tiden avgära så det är bara att vänta och se.

Måste bara nämna Bengts hästshop i Veberöd. De är kanonbra. Har aldrig träffat en bättre säljare än där, vänlig, kunnig. Hon har fixat allt, beställt hem bytat, gett goda råd. Jag är supernöjd.

Kommentarer
Postat av: Karin L

Hej hej! Glöm mitt senaste mail. Kom ju på att jag både sett hästen på film och vet vad den heter och vet vad ni ska göra med Papaya. Men du vet, minnet är bra men alldeles för kort. Men det kom tillbaka. Lycka till! /Kram ronjas matte

2008-04-04 @ 17:03:58
URL: http://www.ronjasmatte.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0