Fortsättning tandvärk

Var hos tandläkaren i dag igen, tandvärken vill inte ge sig. Så i stället för att borra och laga, viket kanske inte hade fungerat, togs beslutet att tanden skulle bort.
Jag som har lite sprut skäck, i alla fall i munnen fick dra några djupa andetag och sedan försöka slappna av. Gick bra att få bedövning sedan men inte ville tanden komma ut, nej då den satt bra där den satt så tandläkaren fick allt kämpa en bra stund innan hon vann kampen.
Fick recept på en vätska att skölja munnen med varannan timme. Provade att jobba som vanligt direkt efter men det funkade inte utan jag körde hem och la mig i sängen i stället. Nu 4 timmar senare har jag as ont, och jag måste iväg till jobbet igen.

I Vellinge har Sandra hopplektion för första gången idag, hoppas det går bra.
Vi har hämtat hem hennes saker från tanten hon bodde hos. Jag vill att hon bor hemma och pendlar i stället. Skall ringa Vellinge bostäder och säga att vi inte tar lägenheten, undras vad de säger.

Tandvärk :(

Vaknade i natt med världens tandvärk, bara att gå upp och pilla i sig Panodil och i säng igen. Lyckades somna om och vaknade av klockan 4:45(okristligt tidigt jag vet, börjar jobba 6:15) in med fler tabletter.
väl på jobb hade jag fortfarande ont, fick en tid hos tandläkaren på förmiddagen. Har varit hos tandläkaren men hon hittar inget som kan orsaka min tandvärk, ingen inflammation eller så, hon slipade ner kind tanden i tron att jag kanske hade bitit för hårt, kan vara så, men jag har ändå lika f-banat ont i käken, tanden. Vad göra??
Skall på åter besök den 10 sep. till min riktiga tandläkare får se om det går att vänta så länge.

Fredag 24 aug

Då var arbetsveckan slut, jobbade länge idag till 17:00. Har haft Volvon på service i Harlösa, Håkan har löst ut den, men eftersom han dömer fotboll i kväll får vi hämta den senare vid 21 tiden.
Väntar på att Anna M skall komma och låna vårt partytält, hon och Kristian har fyllt år se de skall ha fest i morgon. Vårt tält är på 4 x 8 meter. Hoppas de kan sätta upp det!

Camilla och Emmma skall hälsa på Sandra i Vellinge i kväll, hon kommer att åka med dem hem till Dalby, trivs inte riktigt som inneboende, och jag har vissa sympatier med henne angående det.

I morgon skall vi titta på lägenhet till henne i alla fall. Om vi tar den flyttar hon in där i november. Bara två månader som inneboende det får hon klara.

Börjes i Tingsryd

I går har vi varit i Tingsryd och shoppade på Börjes. Jag tror han äger halva kommunen, det finns butik med hästsaker, en med foder, stallinredning och övriga trädgårdsartiklar, en leksaksaffär, en affär som innehöll husgeråd, mat krimskrams och kläder samt en cafeteria där kaffet kostade 1 krona och 50 öre. Otroligt billigt. Sandra och jag frossade i varsin räkbauget och den kostade bara 26 kr. Camilla och Emma var också med på vår shopping tur.
Väl hemkommen igen var det dags att bege sig till Velllinge och försöka få plats med allt vi köpt, eller som Sandra köpt. Vi glömde ta med oss spik/krokar så det måste vi komma ihåg att ta med oss i idag.

Papaya i sitt nya träns


så här fin blev Papaya i sitt nya träns.

Tävling i Skabersjö 19 aug

I dag var det tävling i Skabersjö Slottspark, det finns ingen vackrare plats att rida eller att vara på. Bara köra genom allén ger mig en känsla av lugn och ro. Om du aldrig har varit där åk dit.
Vädret var med oss hela dagen inget regn.
Sandra startade i klass 2 och 1, 1m och 1.10 m i båda klasserna hade hon en rivning på första hindret i fas 2. Fast i 1.10 m blev hon 5:a som bästa tid med 4 fel.
Efter tävlingen körde vi och stallade in Papaya i Vellinge, känns konstigt att lämna henne där. Men det blir säkert bra.
Hade ställt in Viasat boxen på inspelning av EM hoppningen men lång näsa fick vi, för det hade naturligtvis inte funkat,

Skabersjö 19 aug

I morgon skall Sandra och Papaya Q tävla i Skabersjö, de skall rida 1.00 m och 1.10 m hoppas att vädret är med oss så att det inte regnar. Sandra är lite kraslig i dag med ont i halsen och lite feber, så morgondagen kan bli vad som helst, upp eller ner. Efter tävlingen skall vi köra och stalla in Papaya Q i Vellinge, på Åkarsgården. Sandra börjar på Sundsgymnasiet den 23 aug, så hon flyttar dit på onsdag
image2


bilden är från tävlingen i Södra Sallerup förra helgen i 1,10 m

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0