tiden står stilla

Papaya är halt. Hon har fått ett överben på insidan höger fram. Det sitter på samma ben som hon hade frakturen på för mindre än 10 månader sen.
För nästan exakt 14 dagar sen hade Sandra hoppträning för skolans instruktör, och han envisades med att lägga största vikten vid antalet galoppsprång mellan hinderna inte hur språngkurvan såg ut. Detta resulterade i att Papaya som är en liten häst fick det mycket jobbigt med att nå fram, särskilt nu när hon har börjat hoppa upp sig så in i bomben att Sandra nästan åker av, hon tappar balansen nästan och måste ta tillbaka henne lite innan nästa hinder för att vara i balans själv. Detta förstod hennes privat tränare, men inte skolans tränare som gastade om att Sandra inte red ordentligt och därför räckte Papaya inte till.
Dagen efter denna mardrömsträning var hästen halt och hade ett överben under högerfram knä på insidan. Hon har vilat och linementats men inget har hjälp så på fredag kör vi till veterinär, har inte kunnat få snabbare tid, är nu jättenervös att det skall vara något som i värsta fall inte går att åtgärda.
Skall tillägga att det var fler än Sandra som inte var nöjd med träningen och tränaren. Har pratat med en förälder som var ganska upprörd över hur träningen hade gått till, och ja, de har erfarenhet från A-tränare samt tävlar på EM nivå, så de borde veta vad de talar om, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0